SZOLGÁLTATÁSOK

Hétvégén és 16.00-tól az árak 2000 forinttal magasabbak.

Mélyszöveti masszázs 60 - 90 perc -  13.000 ft / 17.000 ft

 A kezelések során a svéd masszázsfogások mellett a fascia és lágyrész mobilizáció, a köpölyözés, SMR terápia, kimozgatásos (trakciós) eljárások és a trigger terápia technikáit is alkalmazom. Kezeléseim 60, és 90 percesek, melyek  teljesen személyreszabottan történnek. Szükség esetén a kezelés részéként kinesio-tapet is felrakok. Kezeléseim során a  Pranarom prémium minőségű hidegen sajtolt olajait és illóolajait használom. 

Relaxáló/ kismama masszázs 60 - 90 perc -  13.000 ft / 17.000 ft

A relaxáló masszázsok svédmasszázs fogásai mellett lávaköveket, thai herbál labdacsokat, meleg törölközőket, borogatásokat is használok. A masszázs előtt javaslatot teszek a használt eszközökre és együtt döntjök el, hogy mi esne a legjobban számodra.

Triggerpont masszázs 60 - 13.000 ft

Gondolnánk-e, hogy a krónikus fejfájások, vagy egy gerincferdülés hátterében akár izomfeszülés(ek) is állhat(nak)? Jellemzően eszünkbe sem jutna ez a magyarázat, pedig az izom eredetű fájdalmak több mint háromnegyed részét kórosan feszülő lágyszövetek okozzák. A tartósan rövidült izmok akadályozzák a vérkeringést, ízületi blokkokat hozhatnak létre, sőt, akár a csontokat is képesek kimozdítani a helyükről, így testi aszimmetria, például gerincferdülés kialakulásához is vezethetnek. Ha az izom kórosan feszessé válik, triggerpont alakulhat ki benne, így nem tudja ellátni funkcióját, sérülékennyé és fájdalmassá válik. Mindez kihat az egész szervezet működésére, hiszen a sérült izom miatt megbomlik az izomegyensúly, azaz a teljes rendszer statikája. Triggerpontnak azokat a vázizmokon (az izomhasban, az izom-ín átmenetben és az izmot körülvevő fasciában) kialakuló és jól tapintható gombostűfejnyi rendkívül érzékeny csomócskákat nevezzük, amelyekben összegyűlik az adott izom feszültsége. A triggerpontok rendkívül érzékenyek, a helyi panaszok mellett általában kisugárzó fájdalmat is okoznak. A triggerpont kezelés hatására feloldhatóak az izomfeszülések, javul az adott terület vérellátása, távoznak a felhalmozódott salakanyagok, megszűnhet a góc, és beindulhat a gyógyulási folyamat, azaz az izom visszanyerheti eredeti hosszát.A masszázs, szöveti lazítás után alkalmazom a trigger oldás technikáját. Egy alkalomban nem érdemes gondolkozni, legalábbis érdemleges javulást várni, ugyanis egy alkalommal 3-4 pont kezelése javasolt, melyek gyakran nem is oldódnak ki azonnal. Mint mindennek, ennek is érdemes időt adni.Szükség esetén a kezelés részéként kinesio-tapet is felrakok.