SZOLGÁLTATÁSOK

Jelenleg a szolgáltatás szünetel. 

Hogy mikor jövök vissza? 

Kisbabám dönti el :)


Hétvégén és 16.00-tól az árak 2000 forinttal magasabbak.

'Masszázs flow' masszázs (teljes test) - 60 perc - 
A flow masszázs során a svédmasszázs fogásai mellett lávaköveket, thai herbál labdacsokat, meleg törölközőket, borogatásokat is használok. Ez a legkomplexebb masszázsom, melyben az évek során tapasztalt legeredményesebb fogásokat, olajokat, illatokat, zenéket és eszközöket vegyítem. A masszázs előtt javaslatot teszek a használt eszközökre és együtt döntjük el, hogy mi esne a legjobban számodra. Ugyanígy együtt határozzuk meg a masszázs során preferált területeket, a különböző területeken használt erősséget is. A stresszoldó masszázs során is külön figyelmet fordítunk a 'tipikusan' fájdalmas területekre.

Mélyszöveti masszázs (teljes test) 60 perc -  

 A kezelések során a svéd masszázsfogások mellett a fascia és lágyrész mobilizáció, a köpölyözés, SMR terápia, kimozgatásos (trakciós) eljárások technikáit is alkalmazom. Kezeléseim 60, melyek teljesen személyre szabottan történnek. Szükség esetén a kezelés részéként kinesio-tapet is felrakok. Kezeléseim során a Pranarom és cosmio prémium minőségű hidegen sajtolt olajait és illóolajait használom.

Menedzser  (hát) masszázs 30 perc - 

Az ülés az új dohányzás, szoktuk mondani masszőr berkekben. Az a tapasztalat, hogy manapság már nincs olyan ember, akinek ne fájna valahol a háta. Sajnos nagyon nehéz kompenzálni ülő, inaktív, hiányosan táplálkozó életmódunkat. A hátmasszázs segít a fájdalom csillapításában, kötőszöveti lazító hatása révén. A hát kezelés végén 10 percet, csak a nyaki - vállövi régió lazítására szánjuk. Külön figyelve a lapocka környéki, a lapockán lévő, illetve a velük szoros összefüggésben lévő mellizmokra, trigger-pontokra. Azt azonban tudnod kell, hogy mozgáshiányból fakadó fájdalmakra, csak a mozgás, vagyis a gyógytorna lehet az igazi megoldás.


Kismama masszázs 60 perc -  

A terhesség ideje alatt zajló folyamatok rengeteg változást indítanak el a szervezetedben. Ahogy a növekvő pocakod elkezdi előrehúzni a gerincoszlopodat, a hátizmok terhelése megváltozik. A tested automatikusan kompenzálja a megváltozott testtartást, ennek köszönhetően azonban bizonyos izmok túlterhelődhetnek, és különösen érzékennyé válhatnak. Ezzel egy időben a hormonváltozások hatására a szövetek kissé fellazulnak, a medencéd kiszélesedik, ahogy a növekvő magzathoz idomul. A lazább szalagok és ízületek tovább növelik az izmok terhelését. A hát felső részén, a vállöv izmainak fájdalma és a csuklyás izmok területén megjelenő fájdalom szintén gyakori, ez azonban inkább a lelki folyamatok okozta stressznek tudható be. A kismama masszázs képes enyhíteni a testi és lelki tüneteket, ezáltal felüdülést és felfrissülést okozva.

© 2022 Darida-Molnár Bettina
Az oldalt a Webnode működteti Sütik
Készítsd el weboldaladat ingyen!