Szállítási Információk:

Csomagjainkat szerdai napokon szoktuk összekészíteni és feladni. Ha valamilyen oknál fogva hamarabb szeretnéd megkapni a rendelésed, akkor kérjük jelezd nekünk a rendelés leadásakor a kosár menüpont alatt üzenetben. Ilyen esetekben minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy időben kézhez kapd a küldeményed! A csomagok a feladást követő 1-4 munkanapon belül érkeznek meg hozzád vagy a csomagautomatába.

Házhozszállítás Foxposttal vagy MPL futárral történik:
MPL: 1500-2300 Ft között csomagod méretétől függően. 25.000 Ft feletti rendelésnél a kiszállítás INGYENES!
Ha nem tartózkodsz otthon napközben, érdemes a munkahelyedre kérni a kiszállítást.
FOXPOST:Átvétel Foxpost csomagautomatából: 999 Ft
Válaszd ezt az opciót, és vedd át a csomagodat kényelmesen, a hozzád legközelebb eső csomagpontnál. 


Személyes átvétel: a csomagot rendeld meg a Minerva kozmetika címére (1118,Budapest, Minerva utca 13) előre megbeszélt időpontban átveheted. Ha Minerva kozmetikába rendeled a csomagot, az átvétel ingyenes. Visszaigazoló emailben értesítünk, hogy mikortól tudod átvenni a csomagod. A szalonban csak készpénzes fizetésre van lehetőség, de kérjük előre jelezd, ha átvételkor szeretnéd fizetni a rendelésed. Átutalással is fizethetsz, ilyenkor a pénz beérkezése után tudod átvenni a csomagod.

Elérhetőség: Budapest, 1118, Minerva utca 13, 2. emelet, kozmetika kapucsengő.

Nyitvatartás: kedd, csütörtök és pénteki napokon, előre megbeszélt időpontban.

Fizetési módok:
Banki átutalással: megrendelésedet rendezheted átutalással. A megrendelésed után elküldöm a számlát, amin minden utalási információt megtalálsz. Az átutalás beérkezésének határideje 3 nap, ezután a megrendelésedet töröljük és új rendelést kell leadnod.
Készpénzzel: Ha a Minerva kozmetika címét adod meg szállítási címnek, akkor a szalonban készpénzzel fizethetsz, viszont itt más fizetési módra nincs lehetőség. Előzetesen viszont átutalással kiegyenlítheted a számlát, majd a pénz beérkezését követően átveheted a csomagod.