PRÉMIUM SMR ESZKÖZÖK

Személyes kedvenceim a RAD Roller prémium minőségű smr eszközei.  

A termékeket ki tudod próbálni masszázs után, ha szeretnéd.

 Rendelni pedig https://radroller.hu/coupon/RADBettina linken tudsz.

RADBETTINA  kuponkóddal 10% kedvezményt kapsz. 

NEURO ball

Kis lépés a lábadnak, de nagy ugrás az izmaidnak. Az új Neuro Ball az innovatív Naboso® szenzoraktivációs technológiát használva stimulálja a lábon és kézen található idegek ezreit, így keltve életre testünk mély izmait. Az egyedülálló design-nak és a rendkívüli sokoldalúságnak köszönhetően ideális társad izmaid aktiválásában. A Neuro Ball segít felismerni, mennyi feszültség is rejtőzik a lábaidban, kezeidben és ezen területek stimulálásával segít elérni a maximális ellazulást.

KÉZRE ÉS LÁBRA

A Neuro Ball-t azért hoztuk létre, hogy a talpadon és a tenyereden lévő idegeket is stimulálni tudjuk. Azáltal, hogy az ezeken a területeken lévő idegeket a Neuro Ball apró kúpjainak százaival ingerled, olyan jelet küldesz az idegrendszerednek, hogy aktiválja a mély, stabilizáló izmokat.

NABOSO® TECHNOLÓGIA

A szabadalmaztatás alatt lévő Naboso® technológia dióhéjban: ha az alap vagyis a talpunk és a talaj közötti kapcsolatot újraaktiváljuk egy erőteljes ideg-izom rendszert építhetünk fel, ami az agy és a test kapcsolatát felébreszti. Ez azonnali fejlődést eredményez a testtartásban, az egyensúlyérzékelésben, és a járásban.

MINDEN AZ EGYBEN DESIGN

A Neuro Ball-t használhatod a hagyományos hengerezős technikával, de ketté szedve alkalmazható statikus gyakorlatokhoz is, egyszere mindkét lábon vagy kézen. Plusz a belsejében rejtőzik egy Micro Round is!

 

A RAD Roller-t a gerinc melletti izmok lehető leghatékonyabb mobilizálására terveztük, amit anélkül végez el, hogy túlzott nyomást gyakorolna a gerincoszlopra. Ráadásul ez az innovatív eszköz a test szinte összes izmát képes három dimenzióban (tehát nem csak egyenes vonalban) átmasszírozni, mélyen, egészen a mély-fasciális rétegig. A szabadalmaztatás alatt álló RAD Roller-t bárhol tudod használni: a hátadon, az irodában, a combodon és az edzőteremben, a nyakadon és az autóban, az alkarodon és otthon. Kicsi, precíz, hordozható. Mostantól nincs szükség még valakire, ha egy jó masszázsra vágysz.

Tömeg 0.45 kg
Méretek 12 × 6 × 6 cm
Anyaga

Orvosi minőségű szilikon. Latex mentes.


Típusa

Normál (kék), Puha (zöld), Kemény (fekete), XL (kék)


Jótállás

Élettartam garancia

LAZÍT. ENYHÍT. ISMÉTEL.

Tény, hogy minden testmozgás a gerincnél ered, majd halad a test külső vonala felé. Ez azt jelenti, hogy még ha a hátad nem is fáj, a testedben máshol érezhető fájdalom könnyen lehet, hogy a gerincednél ered. Szóval, ha könnyedén szeretnél mozogni, nem szabad elhanyagolnod a nyakad és a hátad sem!

A RAD Roller a csigolyák melletti izmokon kívül hatékonyan használható még a csípőizület körül, a vádlin, az iliotibilás szalagokon (IT band), a talpon, a karokon, a nyak és hát mély szövetrétegein, de akár a mellizmokon is.

GURULNI BÁRKI TUD

Sportolók, irodai dolgozók, otthon ülők, kamionsofőrök és sokan mások használják nap, mint nap a szabadalmaztatás alatt lévő RAD Roller-t, hogy felszabadítsák lágyszöveteiket és izületeiket. A RAD Roller azon kevés termék közé tartozik, ami kényelmesen befér a lapocka alatti résbe, és megszabadít a hátban és mellkasban felhalmozódott feszültségtől, így megkönnyítve a légzést. Tényleg felszabadító érzés.

MINDIG MOZGÁSBAN

A RAD Roller méretei messze elmaradnak egy hagyományos SMR hengerétől, hatékonysága azonban nem. Magaddal viheted bárhova. Az irodába, a golfpályára, vagy a következő versenyre. Ha így teszel és rendszeresen használod, hosszú távon a testtartásodon is javíthatsz.


MELYIKET VÁLASZD?

Normál (kék): Cégünk első terméke, amivel minden kezdődött. Anyaga elég puha hozzá, hogy érzékeny területeken is használd - mint például a nyakad, - de ugyanakkor elég kemény ahhoz, hogy a nagyobb izomcsoportokat (hát, comb) is átmasszírozd vele.

Puha (zöld): Úgy érzed, még kezdő vagy? Semmi gond! Ez a Roller egy kicsit puhább összetételű, mely tökéletessé teszi a kezdők számára. Kissé "finomabb" felszíne idálissá teszi a nyak, a fej és más érzékenyebb területek masszírozására.

Kemény (fekete): A sportolók elsőszámú választása. Ha nagyobb intenzitást szeretnél elérni, ez a megfelelő opció. Keményebb összetétele miatt középen sem hajlik annyira, így felállítva akár a pectoralis (mell) izmaidat vagy a combod belső részét is megdolgozhatod.

XL: Ha nagyobb termetű ember vagy, ezt a méretet ajánljuk. A RAD Roller XL kb. 30%-al nagyobb, hogy az igazán nagyoknak is megfelelő legyen. Erős, elnyűhetetlen, tiszta szilikon.

A RAD Rounds három különböző keménységgel veszi fel a harcot a nehezen hozzáférhető helyeken kialakult csomókkal, kötött izmokkal. A nyaktájék, a kéz, az arcizmok és a lábfej sem marad ki a jóból. Ezek céleszközök, így a hatékonyságuk nem mérhető egy teniszlabdához, vagy más hasonlóhoz. 

IZOMLAZÍTÁS A LEGELÉRHETETLENEBB HELYEKEN IS

A fő különbség a RAD Rounds és más masszázseszközök között a precizitás. Az igazság az, hogy gyakran sokkal jobb eredményeket érhetsz el egyetlen eredési vagy tapadási pontra koncentrálva (ez az a rész, ahol az izom a csonthoz vagy izülethez kapcsolódik), mintha egy egész izmot nyújtanál. A RAD Rounds kicsi és kompakt, így eltalálhatod azokat a makacs csomókat is, amin a nagyobb eszközök csak átsiklanak.

CSÚCSMINŐSÉGŰ ANYAGOK

Mindhárom Round orvosi minőségű szilikonból készült, hogy lazítson azokon az izmokon is, amikre eddig azt hitted, csak egy szakember képes. A fekete golyó keményebb anyagból készült, a kék közepes sűrűségű, míg a nagyobb zöld egy kicsit puhább, hogy a lehető legtöbb területen tudd használni őket. Ha ez nem lenne elég, akár melegítheted vagy hűtheted is a Rounds-okat! Ha meleg, relaxáló masszázsra van szükséged, tedd bele őket egy tál forró vízbe 5-10 percre. Ha hideg, frissítő élményre vágysz, tedd őket jeges vízbe vagy akár a hűtőszekrénybe!

MINDIG CÉLBA TALÁL

A RAD Rounds minden méretű és alakú embernek segít eltalálni az épp leginkább kezelésre szoruló trigger pontjait. Ezekkel a mobilizáló termékekkel pontos nyomást tudsz kifejteni azokra a részekre, ahol úgy érzed, a leginkább szükséged van rá. Vedd be őket arzenálodba, hogy új lehetőségek tárháza nyíljon meg előtted is!