Argán hidegen sajtolt növényi olaj - 20 ml

Rendelhető

A Természetben előforduló növényi olajok közül az argán olaj a leggazdagabb E vitaminban, ezért kiemelten száraz vagy vízhiányos bőr, illetve öregedő bőr ápolására ajánljuk. Az argán olajban található esszenciális zsírsavak és antioxidánsok öregedést gátló és erős hidratáló hatásának minden bőrtípus örül. A argán olaj nem csak hidratál, hanem ragyogóbbá teszi a bőröd csökkentheti a ráncok láthatóságát. Antioxidáns hatása miatt az argán bőrápoló olaj ideális anti-aging termék.Helyreállíthatja a bőr rugalmasságát és használatával a bőr teltebb és lágyabb lesz. Fantasztikusan hidratál éjszakai használata során! Éjszakára pár csepp MediNatural argán bőrápoló olajat masszírozz az arc és a nyak területére.

Név: MediNatural marokkói illatmentes Argán bőrápoló olaj 20ml
Származási hely:
Marokkó
Kinyerése: vegyileg nem kezelt finomítatlan biotermesztésből származó prémium minőségű argán dióból nyerjük hideg sajtolással. A legmagasabb minőséget képviselő Triple extra virgin olajt.
illatmentes: fizikailag, szén szűrőn átvezetve az argánolaj elveszti a sokak által kellemetlen argánra jellemző illatát! A szűrés kizárólag az illat molekulákat köti meg (adszorbens), semmiféle egyéb, a bőrre jótékonyan ható zsírsavat nem. összetevők: 100% Triple Virgin Argania Spinosa Kernel Oil, 100% bio argán olaj    

1 440 Ft
Please select variants first