Masszázs - flow

2020.11.18


Az ördög a részletekben rejlik, szokták mondani.
Ezért én nagyon figyeltem, hogy minden apró részlet a helyén legyen, amikor hozzám megérkeztek. Ennél azonban van fontosabb...

Az elmúlt hónapokban én magam is olyan masszázsélményekkel gazdagodtam, ami miatt újra, vagy annál is inkább szerelmes lettem a hivatásomba.

Boldogság számomra, hogy abban az időszakban, amikor az emberek már alapvető érintéseket is nélkülözni kényszerülnek, én állandó kontaktusban vagyok veletek.
Úgy érzem, hogy az elmúlt időszak után szintet lépett szolgáltatói minőségem.
Van egy alapvető különbség aközött, hogy van tudásod valamiről és teszed a dolgod és aközött, hogy van tudásod valamiről, de hagyod áramlani magadban az érzéseket is, visz a flow, minden kezelés egy kicsit más, sokkal intuitívebb.

A masszázsterápia légköre az egyik legmisztikusabb dolog, ha jó helyen vagy.
Nem elég a megfelelő olaj, az erős kezek, vagy a zene. Kell hozzá az "úmami" összetevő (amikor az étel igazán finom... a férjem ezt az utolsó összetevőt hívja úmaminak.) A masszázs elengedhetetlen része az, hogy a masszázsterapeuta ráérezzen erre az összetevőre, a belső megnyugvására, az élet második felének lelkiségére, az 'adok' önzetlen érzésére, az elfogadásra.
Elfogadja, hogy kell a keret és tudja is tartani.Elfogadja, hogy megfér egymás mellett a határok tartása, a rendszer és az áramlás. Azt hiszem ez a kulcs.

Amikor bennem megérkezett ez az érzés, akkor hirtelen nagyon kevés lett a 60 perc is egy masszázsra. Éreztem, hogy sokkal, de sokkal több elmélyülésre lenne szükség, hogy nincs idő kibontakoztatni, ami intuitíven belőlem érkezne. Nem akarom elvenni a kedvet ezektől a kezelésektől, mert tudom, hogy milyen nehéz időben megoldani a hosszabb kezeléseket, és tudom, hogy mekkora segítség az izmoknak. Elengedni sem akartam a hosszabb kezelések iránti vágyam, ezért úgy döntöttem masszázs-flow néven elindítom ezeket az áramló masszázs kezeléseket.

Mire számíthatsz, ha eljössz masszázs-flow kezelésre?

Egy tea mellett átbeszéljük, hogy milyen érzetekkel, érzésekkel érkeztél.

Összeállítok neked egy személyre szabott masszázsolajat, kiválasztjuk  a számodra legkedvesebb illóolajat.

A kezelés menete mindig változó, amit éppen a tested-lelked igényel.  

Lávakövek, gyógynövények, olajok, vajak és illóolajok, borogatások, meleg törölközők, mélyszöveti vagy éppen relaxáló, pulzáló fogások áramlása.

A masszázs időtartama 1,5 - 2 óra, de a beszélgetéssel, hangolódással, lassú ébredezéssel 2,5 -3 óra.

A masszázs ára 16.000-19.000 forint

Időpont ✉️ naturamasszazs@gmail.com


l