Karanténom mérlege

2020.05.19

Van abban valami vicces, hogy időnként írnom 'kell' egy ilyen bejegyzést, mert annyi minden változik, hogy kell egy kis life update. Úgyhogy következzen egy kis beszámoló az elmúlt időszakról, mi miért történt és történik úgy ahogy.

Márciusban, amikor beütött a covid, akkor elég hamar leálltam. A lemondások még nem tették volna indokolttá, de nem láttam értelmét annak, hogy tovább folytassam a munkát, mert nem lehetett tudni, hogy mekkora lesz a baj. Egy hét alatt átgondoltam az egész életünket, a legrosszabb forgatókönyvet is figyelembe véve és arra a következtetésre jutottam, hogy én ezt nem fogom Budapesten kibírni. Így leköltöztünk Tiszakeszire. Akkor is ez tűnt a legjobb megoldásnak és most utólag is úgy gondolom jó ötlet volt. Ezalatt az időszak alatt lett itt is egy életünk, a családomhoz közel, ami miatt úgy döntöttünk, hogy mi itt szeretnénk élni. Sok minden köt minket Budapesthez, de itt is otthon vagyunk. Emiatt átrendeztem a masszázs működésemet. Budapesten csütörtöki és pénteki napokon fogok dolgozni a Minerva kozmetikában. Már nem kell nektek bemutatnom, nem új helyre, hanem a Minerva utcába költözöm vissza. Tudom, hogy ti is nagyon szerettétek a Tigrist, de azt is tudjátok, hogy számomra nem mindig volt kényelmes ott lenni. S bár fájt meghozni a döntést, hogy eljövök onnan, mégis úgy gondolom, hogy régóta szorított már az a cipő, csak nem volt kedvem levenni ;)  Most anyagilag is indokolt volt kilépni és így nem halogattam tovább. Abban is biztos vagyok, hogy a Minervát is imádjátok, szóval izgatottam várom ott az újrakezdést, a Gellért-hegy és a szalon letisztult energiáit. 

No és, hogy mivel telt a karanténom? Mi az én mérlegem?

  • 10 elolvasott könyv ( 1 volt csak csalódás, a többiről úgyis hallani fogtok, mert imádtam őket, állandóan róluk beszélek)
  • 1 virágos kiskert ( még élnek!)
  • 2 cserépbe ültetett paradicsom palánta (nem akarnak nőni :( )
  • 2 sorozat és 1 film a Netflixen ( szerintem ez egészen kevés, nem? :D )
  • 2 felszedett kilogramm (semmit nem bánok)
  • 2!!! azaz 2!!! edzés (nagyon szégyellem magam, indulok is futni)
  • kb 30 szorongással eltöltött óra (aztán elfáradtam és elengedtem)
  • kb 200 takarítással eltöltött óra (köze lehet azokhoz dolgokhoz, amiket kontrollálni tudunk:D)

Kíváncsi vagyok a mérlegetekre, ha van kedvetek írjátok meg! Alig várom már a találkozást!

Ölelés!