Hogyan tovább?

2020.03.16

Tudjátok Ti is, hogy nagyot fordult velünk a világ az elmúlt pár napban. Március elején még sokan kértétek, hogy küldjek nektek új időpontot, de a héten már én sem dolgozom természetesen. 

Teljesen őszinte leszek veletek. 

Akik jártok hozzám mind tudjátok, hogy mindig legálisan működtem, magas minőségű anyagokkal dolgoztam, és mindig a lehetőségeimhez képest legjobb helyet béreltem. Minden évem pénzügyi alapja az, hogy szeptembertől májusig tudok olyan anyagi alapot varázsolni a masszázshoz, hogy a nyári hónapok kiesése ne jelentsen problémát. Számomra két-három hónap tavaszi pihenés és három hónapnyi nyári pihenés nagy bevétel kiesést jelent. Amennyiben pár héten belül nem áll meg a vírus terjedése (most nem sok esélyt látunk rá) bevétel híján a tevékenységemet szüneteltetnem kell. Tudom, hogy közületek is sokan így tesznek, vagy a munkahelyetek küzd a fennmaradással. Tudom, hogy lemondásokkal teli időszak következik. Tudom, hogy nem tudjuk megjósolni, hogy meddig fog ez tartani és mennyire nehéz is lesz.

Én ugyanakkor hiszem, hogy a világban pozitív változásokkal is jár ez az időszak. A mai napon ránéztem az olvasmány listámra és megláttam rajta: A lélek nyelve a betegség. 

Arra gondoltam, hogy a koronavírus a világ lelkének pszichoszomatikus a betegsége.

 Remélem, hogy rámutatott, milyen valóban tudatos fogyasztóvá válni és megértjük a fenntarthatóság lényegét. 

Remélem, hogy a családunkkal együtt töltött időben közelebb kerülünk egymáshoz és nemcsak a munkáról tudunk majd egymással beszélgetni. 

Remélem, hogy az önmagunkkal töltött idő mélyebb önismeretet eredményez.

Remélem, hogy újra értékelni fogjuk, ha egészségesek vagyunk, van mit ennünk és hogy van munkánk!

Nem mondom, hogy boldog vagyok ettől a változástól, a változás mindig jár fájdalommal is. Éveken át építeni egy vállalkozást, majd elengedni a kezét, (még ha csak hetekre is) az fáj. Elzárni magad a barátaidtól, félteni a szüleidet, az szorongató. Anyagi krízist megélni, az felemésztő. Ez a fájdalom jogos, és éld is meg, de arra kérlek, hogy te se ragadj bele! 

Mi most elmegyünk vidékre, karanténba zárjuk magunkat.Nem tudom, hogy mikor tudunk visszajönni, azt meg pláne nem, hogy dolgozni mikor fogunk tudni. Nem tudom ugyanott fogunk-e találkozni, ahol az utolsó masszázsod volt. Azt tudom, hogy mindent megteszek, hogy mihamarabb találkozhassunk!

Addig is, ha támogatni szeretnéd a NaturaSlow működését:

  • a webáruházban fogsz tudni rendelést leadni,
  • ajándékutalványt tudsz vásárolni,
  • és kivételesen bérletet is tudsz vásárolni.

Mint masszőr nem, de mint szociális munkás egyféleképpen segíthetek neked, segítő beszélgetéssel. Ha szorongató érzésekkel ébredsz, megvisel az otthonmaradás és segítségre van szükséged, akkor örömmel beszélgetek veled! Természetesen ingyenesen! 

Jövök nektek még online tartalommal, gondolatokkal, ha érdekel, akkor instagramon is követhetsz a naturaslowmasszazs oldalon :)

Határtalan szeretettel gondolok rátok!

Betti