GYAKORI KÉRDÉSEK

Gyakran ismételt kérdések 

"Hol vagy megtalálható?"

 Minerva utca 13, Budapest/Gellért-hegy és Középpont jógastúdió Nevegy köz 2.

"Milyen masszázsok vannak nálad?" 

Svédmasszázs, lávaköves masszázs, gyógynövényolajos masszázs,illóolajos masszázs és kismama masszázs.

 "Milyen árban dolgozol?" 

Attól függ milyen masszázsról van szó. Ez mindig az adott kezeléstől függ.

Milyen termékekkel dolgozol?" 

Kezeléseimet hidegen sajtolt növényi olajokkal,és 100%-os tisztaságú illóolajokkal végzem. A cosmio és pranarom termékeit használom. 

"Még nem jártam masszőrnél. Hogyan zajlik az első alkalom?" 

Egy tea mellett első alkalommal egy kezelőlapot kell kitöltened, mely egészségre vonatkozó kérdéseket tartalmaz. Erre azért van szükség, hogy kiderüljön, nem áll fenn olyan körülmény, amely kizárja a kezelés lehetőségét. A masszázs elején felteszek pár kérdést, ami alapján kiválasztjuk a számodra legmegfelelőbb olajokat, és a hangulatodhoz illő illóolajokat. Együtt megteremtjük azt a bizalmi légkört,amiben el tudod engedni magad. Majd csendbe burkolózunk, és mindketten Rád figyelünk :)

 "Hogyan kell bejelentkezni hozzád?" 

Kérlek, hogy vagy itt írj, vagy e-mailben üzenj. A telefonomat már nem használom időpontok kezelésére. E-mail: naturamasszazs@gmail.com

"Ajándékutalványom van hozzád, ami már lejárt, elfogadod?" 

Elfogadom, mert az, aki vette pénzt költött az ajándékodra. A lejártuk utána két hétig díjmentesen felhasználhatod. Két hét után a lejárt utalványod 2000 forintért válthatod újra.

 " Erotikus masszázst szeretnék, így is tudok hozzád jönni?" 

Masszázsom soha, semmilyen körülmények között nem tartalmaz erotikus jellegű szolgáltatást. Ilyen megkeresésekre nem válaszolok, illetve ilyen kérdések az oldalról való kitiltással járnak. 

"Fájni fog?" 

A masszázs soha nem fájhat, de lehetnek érzékeny területek (pl. kialakult izomcsomók, letapadt izomzat), ahol a masszázs a "jóleső fájdalom" érzetet keltheti. Ha túl erősnek, vagy fájdalmasnak érzed a masszázst azonnal szólj és változtatunk! :) 

"Van lehetőségem a masszázs előtt/után lezuhanyozni vagy lábat mosni?" Igen, van rá lehetőséged! "Meztelenül legyek vagy alsóneműben?" 

Én az alsóneműben történő masszázst szoktam kérni. Alsónemű viselése esetén, bizonyos területek masszírozásánál a fehérnemű nehezítheti, de nem akadályozza munkámat. Néha szükség lehet a fehérnemű elmozdítására, "felgyűrésére", de ilyenkor minden esetben kis törülközővel, vagy a takaráshoz használt lepedővel védjük és rögzítjük a ruhadarabot. 

"Szégyenlős vagyok. Vetkőzésnél, öltözésnél jelen van a masszőr?"

 A vetkőzésénél, öltözésnél a masszázs szobában teljesen egyedül vagy. Akkor megyek be, amikor már a masszázságyon fekszel és betakartad magad. A masszázs teljes időtartama alatt, a nem kezelt területeket törülközővel letakarom. "Mi történik, ha masszázs alatt hangosan korog a hasam, esetleg elalszom és kifolyik a nyálam?" Masszázs hatására a vegetatív idegrendszerünk un. paraszimpatikus áthangolódása erősödik, melynek egyik velejárója a perisztaltika (bélmozgás) fokozódása. A felgyorsult perisztaltika egyik velejárója a "gyomorkorgás". Ez teljesen normális élettani jelenség. Szintén a vegetatív idegrendszer paraszimpatikus áthangolódásának eredménye a masszázs alatt előforduló "félálom" állapot, melynek gyakran következménye a nyál kicsöppenése, elfolyása. Ez is teljesen normális élettani jelenség. 

"Mi történik, ha masszázs közben wc-re kell mennem?" 

Nem érdemes emiatt feszengeni, hanem inkább szólj - megszakítjuk a masszázst - és nyugodtan menj ki a mellékhelyiségbe. 

"Hogyan feküdjek le az ágyra?" 

A kezeléstől függően tájékoztatni foglak, ha nem tenném: kérdezz! Attól is függ, hogy egyoldali vagy kétoldali masszázsról van szó. Figyelni fogok rá, hogy minél kevesebbet kelljen az ágyon forogni. 

"Beszélgessek a masszőrrel?" 

Egyáltalán nem kötelező! Csak csukd be nyugodtan a szemed és lazíts. Persze, ha jól esne a beszélgetés, akkor kapható vagyok rá;) De egész biztosan szólj, ha: - Túl meleg vagy hideg van a helyiségben - Fájdalmat érzel - Kérdésed van a masszázzsal kapcsolatban - Elfelejtettél valamit elmondani, ami fontos lehet 

"Úgy érzem, nem elég erősen masszíroznak, de nem akarom a masszőr technikáját kifogásolni. Mit csináljak?" 

Beszélj nyíltan. De ne felejtsd, az csak egy mítosz, hogy a masszázs csak akkor használ, ha fáj. Hiszen annyiféle masszázstípust ismerünk már, és közülük sokban semmi szerepe nincs a nagy nyomásnak vagy fájdalomnak. Sőt, a túl nagy fájdalom hatására az izmok begörcsölhetnek. Általános jó tanács: egy tízes skálán a fájdalom sose legyen nagyobb hetes erősségűnél. Vedd figyelembe, hogy a masszázs során a fokozatosság elvét követik. Így az első alkalommal finomabb masszázst fogsz kapni! 

"Szégyellem egy bizonyos testrészemet, és nem akarom, hogy a masszőr lássa. Mit tehetek?"

 Az emberek a legkülönbözőbb okok miatt szégyenlősek. A leggyakoribbak a következők: -Túlsúlyos vagyok - Nagyon szőrős a testem - Pattanásos a hátam - Rondák a lábfejeim - Hegek vannak a testemen De ezek miatt még nem kell kerülnöd az orvost, vagy a masszőrt. Ha valamelyik testtájadat szégyelled akkor nyugodtan szólj, hogy azt hagyjam ki. Azt tudnod kell, hogy egy jó masszőr ezek alapján nem ítél meg.

 "Lehet, hogy nem érek oda a megbeszélt időpontra..." 

Sajnos ebben az esetben a következő vendégem terhére a kezelések időtartamát meghosszabbítani nem tudom. Ha 90 perces masszázsra jelentkeztél be, de már csak 75 perces kezelésre van idő, akkor a 90 perces kezelés ára a kifizetendő. Ilyenkor már nincs lehetőség a változtatásra.

"Nem mondtam le időben, vagy nem mentem el a megbeszélt időpontra..." Amennyiben nem tudsz eljönni megbeszélt időpontra, vagy az időpontot legalább a kezelést megelőző 24 órával előbb nem módosítottad, akkor a kezelést ki kell fizetni! 

"Most műtöttek, mikor mehetek hozzád masszázsra? "

 A műtéttől függően 4-6 hét a várakozási idő. Ezt mindenképpen ki kell várni! Ha ezen felül van még kérdésed, akkor nyugodtan keress meg elérhetőségeim egyikén :)

 E-mail: naturamasszazs@gmail.com Web: www.naturaslow.hu